REENIESITTELYT
VALMENNUSKESKUS MTC • TAMPERE

Ohjaamme monipuolisesti erilaisia reenejä usean vuoden kokemuksella. Tutustu reeneihin alta

VOIMAREENI

Tällä tunnilla treenataan voimaa! Lyhyet toistot ja isot painot. Isojen lihasryhmien liikkeitä. Sopii kaikille!

NORMIREENI

Toiminnallinen treeni koko keholle. Tästä ReeniRyhmä alkujaan lähti ja siksi kulkee nimellä "normireeni"

SYKEREENI + CORE

Nostetaan syke! Intervalleja, hikeä ja vauhdikasta menoa. Kunto nousee nopeasti tällä tunnilla. Tehosetti myös vatsalle! Hyppää mukaan!

TAITOREENI

Tunti koostuu ketteryys, tasapaino ja koordinaatioharjoitteista.

HUOLTOREENI

Onko paikat jumissa? Tämä tunti on sinulle, perinteinen kehonhuoltotunti. Venyttelyä ja jumien availua lempeään tahtiin.

ULKOREENI

Ulkotreenit lähimaastossa. Treenaamme mm MTC:n pihalla, Tesoman liikuntapuistossa ja Teivon portaissa. Katso tarkemmat teemat ja ajat aikataulusta.

ERIKOISREENI

Tällä tunnilla testataan uutta lajia tai käydään porukalla vaikka pelaamassa erä pesäpalloa! Kivaa yhdessä tekemistä hyvällä fiiliksellä.

 

TEKNIIKKAREENI

Haluatko varmuutta tekniikoihin? Jos vastasit kyllä on tämä tunti sinulle. Tunnilla käydään rauhalliseen tahtiin mm. voimanoston ja painonoston tekniikoita läpi.

HIIT

Tehokas 30min  rasvanpolttoreeni jossa hiki irtoaa varmasti. Hauska ja kehittävää, mutta samalla niin ihanan kamala tunti!

ULKOSPINNING

Tämä uutuus vain MTC:llä! Kaksi asiaa yhdellä iskulla! Ohjattu spinning tunti ja raikas ulkoilma. Tämä tunti sopii kaikille! Vastuksen ja tahdin pystyy määrittämään itse. Tule testaamaan hauska ja tehokas tunti!

SISÄPYÖRÄILY

Ohjattu sisäpyöräilytunti. Tämä tunti sopii kaikille! Vastuksen ja tahdin pystyy määrittämään itse. Tule testaamaan hauska ja tehokas tunti!