REENIESITTELYT
VALMENNUSKESKUS MTC • TAMPERE

Ohjaamme monipuolisesti erilaisia reenejä usean vuoden kokemuksella. Tutustu reeneihin alta

VOIMAREENI

Tällä tunnilla treenataan voimaa! Lyhyet toistot ja isot painot. Isojen lihasryhmien liikkeitä. Sopii kaikille!

Toiminnallinen reeni

Toiminnallinen reeni koko keholle. Tästä ReeniRyhmä alkujaan lähti ja siksi kulkee nimellä "reeni" tamperelaisittain". Kelkka, köysiä, boxia ja monipuolisesti liikkeitä haastaen koko kehoa. Sopii kaikille, myös aloittelijoille!

SYKEREENI + CORE

Nostetaan syke! Intervalleja, hikeä ja vauhdikasta menoa. Kunto nousee nopeasti tällä tunnilla. Tehosetti myös vatsalle! Hyppää mukaan!

TAITOREENI

Tunti koostuu ketteryys, tasapaino ja koordinaatioharjoitteista.

HUOLTOREENI

Onko paikat jumissa? Tämä tunti on sinulle, perinteinen kehonhuoltotunti. Venyttelyä ja jumien availua lempeään tahtiin.

ULKOREENI

Ulkotreenit lähimaastossa. Treenaamme mm MTC:n pihalla, Tesoman liikuntapuistossa ja Teivon portaissa. Katso tarkemmat teemat ja ajat aikataulusta.

ERIKOISREENI

Tällä tunnilla testataan uutta lajia tai käydään porukalla vaikka pelaamassa erä pesäpalloa! Kivaa yhdessä tekemistä hyvällä fiiliksellä.

 

TEKNIIKKAREENI

Haluatko varmuutta tekniikoihin? Jos vastasit kyllä on tämä tunti sinulle. Tunnilla käydään rauhalliseen tahtiin mm. voimanoston ja painonoston tekniikoita läpi.

HIIT

Tehokas 30min  rasvanpolttoreeni jossa hiki irtoaa varmasti. Hauska ja kehittävää, mutta samalla niin ihanan kamala tunti!

ULKOSPINNING

Tämä uutuus vain MTC:llä! Kaksi asiaa yhdellä iskulla! Ohjattu spinning tunti ja raikas ulkoilma. Tämä tunti sopii kaikille! Vastuksen ja tahdin pystyy määrittämään itse. Tule testaamaan hauska ja tehokas tunti!

SISÄPYÖRÄILY

Ohjattu sisäpyöräilytunti. Tämä tunti sopii kaikille! Vastuksen ja tahdin pystyy määrittämään itse. Tule testaamaan hauska ja tehokas tunti!

RVP

Suuri suosikki RVP-  reisi-vatsa-pakara tunti, joka kiinteyttää ja muokkaa kehoa. Pienryhmissä ryhmäliikuntaa, max 10hlö. Sopii hyvin aloittelijalle!

NYRKKEILYREENI

Nyrkkeillään musiikintahdissa ilmaa vastaan. Tällä tunnilla hiki irtoaa!

TANSSIREENI

Helppoa ja kivaa, aloittelijoille suunnattua tanssia. Jokaisella tunnilla on eri teema ja tehdään helppo koreografia. Teemoina mm. baletti, jazz, hiphop, salsa, afro. Tämä tunti sopii kaikille, saa tulla fiilistelemään 🙂

FYSIOREENI

Vaivaako nivelet? Polvi kipeä? Tarvitsetko kuntoutusohjeita? Tällä tunnilla keskitytään kropan kuntoutukseen. Tuntia ohjaa fysioterapeutti.

MILTSIN PUMP

Koko kropalle kyytiä! Välineinä levytanko, painot ja step-lauta. Tehokas ja hauska tunti musiikin tahdissa.

JOOGA

Kehonhuoltotunti, jossa keskitytään kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Sopii kaikille.

KAHVAKUULA

Kahvakuula on monipuolinen treenivälinen, jolla saadaan helposti treenattua koko kroppa. Sopii hyvin kaikille!