VALMENTAJAT
VALMENNUSKESKUS MTC • TAMPERE

Kuka niitä Reenejä sitten vetää? Tutustu tästä valmennuskeskuksemme valmentajiin, ja ota rohkeasti yhteyttä!

Meidän tehtävämme ja halumme on tukea sinua saavuttamaan tavoitteesi.

Valmentaja Milena Abbas | MT-Center - Tampere, Lielahti

Valmentaja Milena Vaittinen

Olen Milena, 32-vuotias fysioterapeutti ja ammattivalmentaja sekä Valmennuskeskus MTC:n perustaja.

Lue lisää!
Olen tehnyt erilaisia valmennustöitä jo 10 vuoden ajan. Olen urheillut suurimman osan elämästäni, mutta matkaan mahtuu myös aikoja, jolloin liikunnan ilo on pitänyt erikseen löytää.

Omakohtainen kokemus painonpudotuksesta ja tavoitteellista urheilusta EM-tasolla jenkkifutiksessa on ollut hyvin opettavaista – kokemus ja sen myötä koetut tunteet auttavat minua ymmärtämään paremmin fiiliksiä, joita painonpudottajat ja kehonmuokkaajat kokevat.

Valmentajana olen helposti lähestyttävä ja rennon napakka. Saat minusta kannustavan valmentajan, joka puskee sinua 100% kohti tavoitteitasi.

Elämä ei ole pikajuoksua, vaan maraton. Lenkkarit jalkaan ja askel kerrallaan pysyviin muutoksiin!


Milena Vaittinen • Puh. 040 5481 935milena@mt-center.fi

Miten MTC syntyi? –> Lue tästä Milenan tarina

Tutustu Milenaan tarkemmin –> Milena Training


Valmentaja Laura Aaltonen | MT-Center - Tampere, Lielahti

Valmentaja Laura Aaltonen

Moikka! Mun nimi on Laura Aaltonen, oon 21-vuotias liikunnanneuvoja ja personal trainer.

Lue lisää!
Olen erittäin helposti lähestyttävä, sosiaalinen, positiivinen sekä empatiakykyinen. Valmentajana olen kannustava ja tsemppaava, luotettava sekä ymmärtäväinen!

Oma urheilutausta on tanssin, erityisesti disco tanssin parista, jota harrastin yli 10vuotta. Nyt jo muutamien vuosien ajan omana harrastuksena on toiminut kuntosali harjoittelu.

Valmennus, ja ohjaus taustaa löytyy niin tanssin, ryhmäliikunnan kuin kuntosalin puoleltakin!

Mun kanssa voit treenata kuntosaliharjoittelun, toiminnallisten treenien tai vaikkapa liikkuvuuden parissa. Luodaan sulle, juuri sun tavoitteita tukeva ohjelma!

Ota yhteyttä: laura@mt-center.fi

Valmentaja Jenifer Nieminen | MT-Center - Tampere, Lielahti

Valmentaja Jenifer Nieminen

Heipsansaa jokaiselle! Olen Jenifer 21-vuotias pirtsakka ja intohimoinen nuori nainen, joka rakastaa työskennellä liikunnan parissa.

Lue lisää!
Mua näkee usein lenkkipolulla, kiipeilyseinällä taitelemassa taikka kuntosalilla heiluttelemassa painoja. Elämäni aikana olen käynyt monenlaisia lajeja läpi pallolajeista rytmillisiin lajiehin, joista pitkäaikaisin harrastukseni oli tanssiminen.

Olen valmistunut Kuortaneen Urheiluopistosta sekä Kuortaneen lukiosta 2021 Liikuntaneuvojaksi, Personal traineriksi sekä ylioppilaaksi, tulevaisuudessa olisi tarkoitus jatko-opiskella hierojaksi, fysioterapeutiksi ja ylipäätään monipuolisesti liikunta-alalla.

Tahdon auttaa ihmisiä saavuttamaan heidän tavoitteensa, auttaa liikkumaan ja löytämään se oma kiinnostuksen kohde liikunnan parissa. Kaikille ei sovi kaikki eikä kuulukaan sopia, oman jutun löytäminen vaatii aikaa ja koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa!

Olen ohjannut ihmisiä erilaisten lajien parissa ja eri ikäisiä, nuorista lapsista ihan vanhempaan ikään asti. Huumori ja hiki löytyy meikäläisen ohjaamissa treeneissä ja niistä pidetään kiinni jatkossakin!

Mikäli olet kiinnostunut elämäntapamuutoksesta, painonpudotuksesta, pienryhmässä liikkumisesta, kuntosaliharjoittelusta taikka opettelusta iästä riippumatta, vetäisehän hihasta ja autan sua aloittamaan sekä nauttimaan liikunnan ilosta <3

Terkuin, Jeni

Ota yhteyttä: jenifer@mt-center.fi