Prison Island ja illanvietto

Miksi ReeniRyhmään ja Valmennuskeskus MTC:lle on helppo tulla ja miksi asiakassuhteet kestävät vuosia? Siihen on helppo vastata! Asiakastyytyväisyys ?

Mun asiakkaat ovat jokainen yksilöinä mulle tärkeitä ja mulla on aina aikaa kuunnella heidän ilot ja surut. Myös läsnäolo reeniä ennen ja jälkeen on ehdottoman tärkeää ja moni valmentaja unohtaakin sen. On valmentajia, jotka tulevat pari minuuttia ennen treeniä paikalle, vetää treenin ja häipyvät sen jälkeen kuin pieru saharaan. Mä en toimi niin ja siitä saankin usein kiitosta, että olen aidosti läsnä, oli aika mikä tahansa. ? On upeaa, kun asiakkaat haluavat tulla Valmennuskeskus MTC :lle jo tuntia ennen reeniä juttelemaan ja vaihtamaan kuulumisia.

Valmennuskeskus MTC :n asiakkaille treenien lisäksi haluan tuottaa elämyksiä, tapahtumia ja hauskaa yhdessä oloa. Hyvä ja kannustava yhteishenki on kaiken A ja O. Meille kaikki ovat tervetulleita ?

Käytiin porukalla testaamassa miten käyt Prison Islandissa ja saadaanko lukot ja arvoitukset auki! Pulmien jälkeen kävimme yhdessä syömässä ja viettämässä mukava ilta. 3

-Milena