REENIRYHMÄ - PIENRYHMÄVALMENNUS

VALMENNUSKESKUS MTC • TAMPERE

Haluatko treenata mahtavassa ja tsemppaavassa porukassa monipuolisesti huippuvalmentajan johdolla? Nyt siihen on mahdollisuus!

Treenit ovat monipuolisia ja sopivat KAIKILLE. Saat varmasti täydet tehot treeneistä, olit sitten aloittelija tai kokenut konkari. Harjoitteet ja liikkeet skaalataan aina jokaisen treenaajan kunnon perusteella, eli rohkeasti mukaan!

Joustava mahdollisuus yhdessä treenaamiseen

Valitse haluamasi treenikerrat ja päivät – hinta määräytyy niiden mukaan. Huomathan, että paketit ovat toistaiseksi voimassa olevia eli voit tulla mukaan missä vaiheessa tahansa ja mukana voit olla niin pitkään kuin itse haluat.

Oletko vuorotyöläinen tai aikataulut muuttuvat usein? Ei huolta, jos jokin kerta jää välistä voit tulla aina korvaamaan sen toisella kerralla. Voit myös halutessasi vaihdella oman tarpeesi mukaan pakettien välillä vaikka joka kuukausi.

Monipuolista, toiminnallista treeniä sisä- ja ulkotiloissa

Näet aina treenien teemat etukäteen, joten voit suunnitella omat treenisi omien aikataulujen mukaisesti. Treenaamme monipuolisesti toiminnallisia treenejä sisällä ja ulkona.

Teemme harjoitteita kehonpainolla sekä vapailla painoilla. Luvassa mm. voimaharjoittelua, kahvakuulatreeniä, porrastreeniä, kiertoharjoittelua, HIIT-harjoitusta, salitreeniä ja toiminnallista treeniä hyvin monipuolisesti. Katso tästä esittelyt tunneista.

ReeniRyhmän aikataulu

Tämä erottaa meidät muista! Et näe perinteistä aikataulua, jotka on lukittu 4-5 kuukaudeksi kerrallaan. Valmennuskeskus MTC:n aikataulut eivät ole siis perinteisesti tiukkaan treenikalenteriin sidottu, vaan joustavuus on meidän valtti!

Meillä asiakkaat saavat toivoa ja vaikuttaa treeniaikoihin viikkotasolla. Treeniajat ja teemat vaihtuvat, jotta voit valita juuri sinulle sopivat treenit.

ReeniRyhmä sopii esimerkiksi vuorotyötä tekevälle mainiosti tai henkilölle, jolla aikataulut muuttuvat nopeasti. Kuvitellaan tilanne, missä henkilöllä on tärkeä pakollinen meno aina tiistaisin ja jos me lukitsemme tiistaille hänen suosikkitunnin oltaisiin tilanteessa, jolloin treeni jää välistä. Tällaisten tilanteiden vuoksi teemat vaihtuvat monipuolisesti eri päiville ja ajoille, jolloin mahdollisestaan asiakaslähtöinen toiminta.

Tykkäätkö suunnitella treenit etukäteen? Tämäkin on mahdollista, sillä näet treenien ajat ja teemat aina 2 viikkoa etukäteen kalenterista. Tervetuloa mukaan!

Kurkkaa alta aikataulu

AIKATAULUUN TÄSTÄ

ReeniRyhmän sisältö

  • Ohjattu monipuolinen treeni ulkona tai sisällä
  • Viikko-ohjelma ja ohjeistus treenaamiseen
  • Toiminnallinen treeniohjelma
  • Kehonhuolto-ohjeet
  • Ravintoneuvontaa & vinkkejä ruokavalioon
  • Ryhmäläisten omat tapahtumat
  • Valmentajan tuki
  • Yksityinen sali treenata
  • Monipuoliset lisämateriaalit
  • Huippu porukan, joka odottaa juuri sinua!

Paketit

Mini - 1krt/vko (extra kerrat 8,90€)

Normi - 2krt/vko (extra kerrat 8,90€)

Maxi - rajaton käyttöoikeus ReeniRyhmän tunteihin

Totaali - rajaton käyttöoikeus ReeniRyhmän tunteihin. Lisänä totaali- pakettiin kuuluu salin käyttöoikeus, henkilökohtainen liikuntaneuvonta valmentajan/fysioterapeutin kanssa 1krt/kk, sekä tuotepaketti.

 

MINI
Treenit 1 krt/vko
69 €/kk
MAXI
Rajaton käyntioikeus
99 €/kk
TOTAALI
Rajaton käyntioikeus + lisäpalvelu
129 €/kk