PIENRYHMÄT
VALMENNUSKESKUS MTC • TAMPERE


Monipuoliset pienryhmät MTC:llä! Valitse itsellesi sopivin ja ilmoittaudu mukaan. Matalan kynnyksen pienryhmäharjoittelua kaikille! Syksyn pienryhmiin ilmoittautuminen on alkanut.


Naisten treeniporukka

Tämä naisten porukka kokoontuu aina maanantaisin klo 18 ja keskiviikkoisin klo 19 treenaamaan Lielahdessa monipuolisesti. Nyt etsitään lisää treenikavereita mukaan! Treeneihin voi tulla 1krt/vko tai 2krt/vko. Kiinnostaisiko juuri sinua tulla mukaan?  Monipuolista liikuntaa hyvässä porukassa, josta ilo ja nauru ei lopu!
Hinta:
1krt/ vko 69€/kk
rajattomasti 89€/kk

Kesto: toistaiseksi voimassa oleva ryhmä

Treenit:

Maanantaisin klo 18-19

Keskiviikkoisin klo 19-20

Ryhmää ohjaa  Fysioterapeutti Personal Trainer Milena Vaittinen

Molempiin paketteihin kuuluu kuntosalin käyttöoikeus 24/7 ja rajaton paketilla voit käydä vapaasti MTC:n ryhmäliikuntatunneilla lisäksi.

Lue lisää!

Tervetuloa mukaan meidän huippuporukkaan! Mitään kokemusta et tarvitse liikunnasta ja kaikki treeni matalalla kynnyksellä.

Ilmoittaudu sähköpostitse milena@mt-center.fi tai täytä ilmoittautumislomake tästä

KehoKuntoon- valmennus

Olisiko nyt sinun aikasi? Oletko laittanut kaiken muun oman hyvinvoinnin edelle jo liian pitkään? Vai oletko kenties kadottanut ns. hyvinvoinnin kultaisen keskitien? Tai haluat lisää boostia omaan aineenvaihduntaasi ja ennen kaikkea saada oman kehosi toimimaan optimaalisesti? Tämä matalan kynnyksen pienryhmä vie sinut kohti tavoitettasi. Starttaa vuosi 2024 tehokkaasti!

Hinta: 129€/kk
Kesto: 3kk ( 12krt)

Valitse sopiva ryhmä:

Ryhmä 1. Maanantaisin 15.1. alkaen klo 11.00-12.00

Ryhmä 2. Tiistaisin 16.1. alkaen klo 17.00-18.00

Ryhmä 3. Tiistaisin 16.1. alkaen klo 19.00-20.00

Ryhmä 4. Keskiviikkoisin 17.1. alkaen klo 18.00-19.00

Ryhmä 5. Sunnuntaisin 21.1. alkaen klo 18-19

Maanantaille mahdollisesti tulossa myös aamuryhmä 🙂

Ryhmää ohjaa  Fysioterapeutti Personal Trainer Milena Vaittinen

Lue lisää!

Pienryhmä sopii sinulle, joka haluat aloittaa uuden energisen elämän ja samalla saada kehosi kuntoon.

Tämä ryhmä on hyödyllinen, oli tavoitteenasi sitten kehonmuokkaus, painonpudotus tai liikunnan sovittaminen arkeen pienin askelin.

Jotta voidaan saada tuloksia, lähtee kaikki siitä, että keho voi hyvin. Jokainen ryhmäläinen menee kohti omaa tavoitettaan.

Keskitymme valmennuksessa mm. aineenvaihdunnan aktivoimiseen ja terveellisten elämäntapojen lisäämiseen arjessa.

KehoKuntoon valmennus on mennyt joka vuosi nopeasti täyteen ja tammikuulle starttaa nyt 4 ryhmää.  Haluan, että mahdollisimman moni pääsee mukaan tähän valmennukseen. Monta ryhmää mahdollistaa myös sen että, jos et joku kerta pääse oman ryhmäsi tapaamiseen voit korvata sen toisen ryhmän kanssa. Tervetuloa lämpimästi mukaan. Lupaan, että tässä valmennuksessa saat tehdä juuri omaan tahtiin sallivalla ja kannustavalla otteella.  Valitse sopiva ryhmä ja ilmoittaudu mukaan! Lue lisää valmennuksesta TÄSTÄ

Ilmoittaudu sähköpostitse milena@mt-center.fi tai 0405481935 tai täytä ilmoittautumislomake tästä

Tiesitkö, että voit myös kerätä vaikka työporukan/kaveriporukan ja ottaa valmennuksen koko porukalle. Silloin valitaan juuri teille sopiva ajankohta valmennukselle ja räätälöidään toiveiden mukaan!

Jaksava minä- pienryhmä

Jaksava minä - pienryhmässä keskitytään monipuolisiin treeneihin sekä pidetään säännöllisesti kehonhuoltotunteja kuukausittain. Tässä ryhmässä lähdemme nostamaan peruskuntoa, liikkuvuutta sekä hyvinvointia. Treenit ovat joka tunnilla erilaiset, aihealueina toimii voimaharjoittelu, toiminnallinen harjoittelu, tutustuminen erilaisiin kuntosalivälineisiin ja kehonhuollollinen harjoittelu.

Hinta: 1krt/vko 69€/kk ja 2krt/vko 89€/kk
Kesto: 3kk
Milloin:

  • Maanantaisin klo 16.00-17.00 alkaen 8.1.2024
  • Keskiviikkoisin 16.15-17.00 alkaen 10.1.2024
  • Torstaisin 17.45-18.30 alkaen 11.1.2024

Ryhmää ohjaa Personal Trainer Jenifer Nieminen

Lue lisää!

Jaksava minä – pienryhmässä keskitytään monipuolisiin treeneihin sekä pidetään kerran kuukaudessa kehonhuoltotunti. Treenit kestävät 45-60 minuuttia.

ottamalla yhteyttä numeroon 050 374 4453

Ilmoittaudu sähköpostitse jenifer@mt-center.fi tai täytä ilmoittautumislomake tästä 

tai ottamalla yhteyttä numeroon 050 374 4453

Kiinteytys - pienryhmä

Haluatko vahvan kehon joka jaksaa arjessa? Hakusessa kiinteämpi kroppa ja erottuvammat lihakset? Liity nyt mukaan kiinteytys pienryhmään!

Hinta: 69€/kk
Kesto: 2kk
Sunnuntaisin alkaen 7.11.2024 klo 11-12

Ryhmää ohjaa Personal Trainer Laura

Lue lisää!

Tässä 3 kuukautta kestävässä matalan kynnyksen pienryhmässä lähdetään tavoittelemaan vahvaa kehoa, joka jaksaa arjessa! Ryhmässä treenataan monipuolisesti kaikkia lihasryhmiä, kuitenkin painottaen reisi, vatsa ja pakara seutua. Pienryhmässä pääset treenaamaan kuntosalilla hyvällä porukalla, ja ammattitaitoisen valmentajan johdolla!

Ilmoittaudu sähköpostitse laura@mt-center.fi tai täytä ilmoittautumislomake tästä