Elokuun kuukausikatsaus

MTC Kuukausikatsaus Elokuu

Mitä kuuluu MTC:lle? Kesälomat on ohi ja on aika palata takaisin sorvin ääreen. Elokuussa starttaa monipuolisesti pienryhmiä, joissa liikutaan kivassa porukassa hyvällä fiiliksellä. Me MTC:llä haluamme tarjota helposti lähestyttävän treenipaikan ikään tai kokoon katsomatta. Meillä saat juuri olla sinä! <3

Milenan kanssa pääset elokuussa treenaamaan ReeniRyhmässä sekä ottamaan alkustartin Kuntosali tutuksi kurssilla. Jeniferin kanssa treenaat Jaksava minä ryhmässä ja Jenifer pitää myös huolen palautumisesta tarjoamalla hierontoja MTC:n hyvinvointipuolella 2. kerroksessa. Millan liikuttaa kiinteydy ja vahvistu ryhmää sekä uutta ryhmää ryhtiä ja rutiineja. Aamutunnit ja viikonlopputunnit jumpataan Lauran kanssa Kiinteydy pienryhmässä.

Kiinnostuitko pienryhmästä? Ota rohkeasti yhteyttä info@mt-center.fi tai 0405481935 ja mietitään yhdessä mikä olisi juuri sinulle sopiva paketti.

Elokuussa myös kaikkien MTC:n valmentajien PT-paikat on auki, joten varaa yksilövalmennuspaikkasi meiltä.

Ulkotreenikausi jatkuu vielä MTC:n ulkotreenialueella elokuun, joten ehdit vielä testaamaan mm. ulkospinningin. Ja p.s. syyskuussa MTC laajenee ja saamme uuden ryhmäliikuntatilan käyttöömme! 🙂

Ja lopuksi kiitos kun olet ollut MTC:n matkassa mukana, MTC täyttää elokuussa 2-vuotta ja sitä juhlistetaan 1.9.2023 joten laita päivä jo ylös!

 

Kivaa elokuuta kaikille!

Terkuin MTC:n poppoo